Artículos, Eventos

Repte detox primavera

Guia d’Alimentació energètica i estacional per eliminar els excessos de l’hivern.

 

APUNTA-T’HI
Quan arriba la primavera, el dia comença a allargar-se i les temperatures pugen lleugerament. És en aquest moment que necessitem adaptar l’energia a una vibració més lleugera i no tan densa com a l’hivern i, sovint, no adaptem ni les coccions ni els plats al canvi d’estació.Amb aquesta alimentació veureu com us desinfleu i us noteu més enèrgics i, a més, us servirà per adaptar ja els aliments de la nova estació. Deixem enrere tanta verdura d’arrel i apostem per vegetals més frugals: el fonoll serà el rei de les nostres cremes i valdrà la pena fer infusions depuratives que ens ajudin a netejar el fetge, probablement més saturat dels mesos d’hivern. Ara també és hora d’adaptar les coccions a mètodes més lleugers, amb menys greixos i menys sal i és el moment d’augmentar l’activitat física, ja que el clima convida a practicar-ne a l’aire lliure. No hi ha excuses per no aplicar tot això.

La primavera és el moment ideal per depurar l’organisme dels excessos acumulats al llarg de l’any

En aquest repte, l’equip d’Etselquemenges i el nutricionista David Gasol plantegem un menú de tres dies que podeu començar a fer quan vulgueu, durant l’estació de la primavera, amb àpats senzills i eficaços per fer un canvi de xip: en només 72 hores, cos i cap faran un clic que us ajudarà a mantenir bons hàbits sostinguts en el temps; a banda del fet que l’organisme farà un reset molt necessari.

*El curs és 100% gratuït pels socis d’Etselquemenges i pels que us en feu a partir d’ara. Promoció vàlida fins el 21 de juny. Repasseu les prestacions de socis i si us en feu, ja us apareixerà automàticament el Repte Detox a la pestanya “Els meus cursos” del vostre compte.

El curs inclou:

  • 9 vídeos teòrics
  • 9 vídeo receptes (El 100% de les receptes incloses al repte). Hi ha 2 esmorzars, 3 receptes de bols per dinar, dues cremes i dues salses.
  • Ebook de 20 pàgines amb consells i trucs d’hàbits saludables, les receptes, llista de la compra i planificació de les coccions. 
  • Descarregable del menú de 3 dies per penjar a la nevera.

GUANYA SALUT
Tots els nostres cursos tenen un mateix objectiu: que et trobis millor i incorporis hàbits saludables

PER SEMPRE
Podràs accedir al material audiovisual per sempre i veure’l tantes vegades com vulguis

VÍDEOS INÈDITS
Amb totes les claus per a implementar els canvis i anar gaudint del procés

EBOOKS
Tota la informació del curs recopilada en un llibre electrònic descarregable

A qui va adreçat:

  • A persones que noten saturació en el seu cos pels excessos de l’hivern
  • A persones que volen fer una depuració per començar a canviar els hàbits amb el canvi d’estació
  • A persones que volen descobrir un detox menjant i gaudint del menjar ja que no és un detox de líquids o sucs verds sinó que es menja menjar.
  • A persones que volen depurar l’organisme sense passar gana.
APUNTA-T’HI